Zijn wijzigingen aan de originele Jungle Gym en Hy-land ontwerpen toegestaan?

Het wordt afgeraden om wijzigingen aan te brengen aan onze originele ontwerpen. In het algemeen is het echter wel mogelijk dat je kleine wijzigingen aan de originele ontwerpen van de speeltoestellen van Jungle Gym uitvoert.

De Hy-land toestellen mogen nooit gewijzigd of aangepast worden ten zij er een stuks keuring ter plaatse wordt doorgevoerd.

Onze Hierdoor specifieke voorwaarden van de garantie en of eventuele contractuele overeenkomsten kunnen komen te vervallen. Het is altijd het beste om de ons of een erkend installateur van te voren te raadplegen voordat u wijzigingen aanbrengt om de veiligheid en de levensduur van de apparatuur te garanderen.