Waarom zou ik een account aanmaken?

Het creëren van een login / account kan uw veiligheid versterken, tijd besparen en toegang bieden tot extra functies. Hier zijn enkele redenen waarom het nuttig kan zijn om een login aan te maken:

Opslaan van favorieten: Via uw eigen account is het eenvoudig om uw favorieten op te slaan door op het hartpictogram rechtsboven bij elk product te klikken.

Snellere afrekening: Door een login aan te maken, kunt u uw facturatie- en verzendinformatie eenmalig opslaan en gebruiken voor toekomstige aankopen. Dit maakt het afrekenproces sneller en handiger.

Bestelgeschiedenis: Met een login kunt u uw bestelgeschiedenis bekijken en de status van uw bestelling volgen tijdens het transport.