Hoe begin ik met de montage?

Onze speeltoestellen zijn eenvoudig te monteren met behulp van onze stapsgewijze geïllustreerde montage-instructies die u hier kunt downloaden. In het geval van 'Ontwerp je eigen', gebruik alstublieft de CONFIG ID-code die u hebt ontvangen in uw orderbevestigingsmail.

1- Richtlijnen voorafgaand aan de montage

• Lees de bijbehorende Algemene Veiligheidsinstructies deel 1 om volledig vertrouwd te raken met de specifieke gevaren en besteed speciale aandacht aan de bedienings- en onderhoudsinstructies.

• Kinderen moeten uit het werkgebied blijven totdat dit is vrijgemaakt van obstakels, de speelset volledig is geïnstalleerd, alle hardware is aangedraaid en gecontroleerd, en alle gereedschappen en andere items die niet thuishoren in het speelgebied zijn opgeruimd.

• Houd het plastic verpakkingsmateriaal buiten het bereik van kinderen; een dunne plastic folie kan een kind doden door verstikking.

• Controleer de inhoud van de levering, montagepakketten en houten onderdelen tegen de bestellijst in de handleidingen. Zorg ervoor dat alles compleet en zonder gebreken is.

• Groepeer de onderdelen en componenten systematisch binnen handbereik voordat u begint. Dit zal u helpen bij de montage.

• Plak de bijgeleverde waarschuwingssticker in de juiste taal op het Jungle Gym type-identificatieplaatje en markeer het dienovereenkomstig met de verstrekte CONFIG ID, te vinden op de eerste pagina van deze handleiding, met een zwarte marker voor productidentificatiedoeleinden.

• Draag geschikte kleding en veiligheidsuitrusting (bijvoorbeeld veiligheidsbril, stofmasker en handschoenen) wanneer u zaagt, boort, slijpt, verft of de speelset monteert, vooral bij het werken met drukgeïmpregneerd hout.

• Volg de veiligheidsaanbevelingen van de fabrikant voor de gereedschappen en apparatuur die u gebruikt.